...a nechat vyvát.

17:32


Čtvrtek začal i přes špatné podmínky lépe, než by kdokoli čekal. Česání krásné nevěsty, práce, další práce a nakonec oslavná večeře ve Velerybě. (Ale nutno říct, že jejich pikantní křídla jsou návštěvu od návštěvy méně dobré. Příště už by to mohlo být vážně nechutné a tak asi bude třeba najít si nové oblíbené jídlo.) Je to zajímavý stav, po večerech vůbec nemám sílu vysedávat a do třiceti minut po příchodu už padám do postele. A dobře spím. (jen ty sny jsou občas děsivé)

Boty: OD Prior,  Legíny: Young Primitive, Tunika: DIY, Svetr: secondhand, Kniha: Valtari, M., Plavovláska


Dnešní den začal nesrovnatelně, ba dokonce mimodimenzionálně lépe, než ten předešlý. Tak nějak všechno plyne přirozeněji, lehčeji... Dneska mě ještě čeká cesta k rodičům, taak uvidím jestli ji prospím, nebo budu věnovat četbě.

Legíny se osvědčily jako skvělý kousek, jejich švy při dlouhém sezení sice trošičku tlačí a guma není tak doce kompatibilní z nafouknutým břichem, ale jinak jsou bezvadné, skvěle sedí a člověk se v nich nepotí.
Jsem navíc opravdu ráda, že dělám takovou práci, do které se můžu oblékat podle vlastního uvážení.

Boty: Armádní výprodej, Legíny: Young Primitive, Tričko: New Yorker, Svetr: New Yorker, Náhrdelník: DIY - Flex-tex


Ps:
a) Doporučte mi nějaké knihy, klidně náročné, snad i lehce odborné, na takové to každovečerní čtení. Škola je za mnou, potřebuju zaměstnat mozek, protože pro práci, kterou dělám, není zase tak moc důležitý... a nerada bych hloupla.

b) Jaký kousek oblečení by vás zajímal?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. a) Margaret Atwood: Muzeum zkamenělin, Murakamiho 1Q84, Werfelovo Zpronevěřené nebe.

    OdpovědětVymazat
  2. a) cti si neco spanelsky treba, kdyz tak trochu umis, nejaky elementary readery (daji se stahnout pro kindle) jsou bajky a pohadky, to je stejne nejchytrejsi literatura co existuje.
    jinak z anglicke co muzu doporucit (beletrie)

    Complete stories of Sherlock Holmes (asi popadesaty uz :) )
    Povidky od Cechova (to zamestna mozek az az)
    Houllebecq - Elementary particles
    Giordano - Solitude of prime numbers
    Hoeg - Smilla's sense of snow

    planuju (na doporuceni) Demick - Nothing to envy

    Odborny: Hilborn - Chaos and nonlinear dynamics: an introduction (aspon ze zacatku je to dost intuitivni a pripada mi to jako strasne zajimavy tema, nebo pripadne Yorke - Chaos: introduction)

    A jestli jsi nevidela film My dinner with Andre tak zkus, urcite nezhloupnes :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nechápu, tvoji nadřízení jsou inťouši, který přečetli mraky knížek, vidíš se s nima denně, a tady se ptáš bezejmennýho davu, aby ti poradil knížku?

    OdpovědětVymazat